måndag 6 januari 2014

God fortsättning på det nya året, 2014 är här för att stanna! ^^

Godkväll kära läsare!

Lustigt nog så har jag flest läsare i Ryssland.
Förstår dom ens vad jag skriver, eller råkar dom bara komma in på min sida?
Jag kanske ska söka kontakt med dom när dem spionerar på oss där uppe i sina robotutstyrslar?

Jag tror läsarna från Ryssland försvinner nu efter detta utlåtandet haha men vadå, det stod ju i Aftonbladet. Dom ljuger aldrig, vrider lite på sanningen bara^^
Tänk om mormonerna som "hälsade på oss" när vi bodde i Norra Kronans hade rätt. Snart går jorden under och då spelar det ingen roll om man är fattig eller rik eller har utbildning eller inte.
Läskigt det där med att andra länder spionerar på oss må jag säga. Nåväl, jag har inget att dölja, har "rent mjöl" i påsen :)


God fortsättning på det nya året, 2014 är här för att stanna! ^^
Och ni stockholmare som är gifta, håll varandra hårt i handen.
Januari är tydligen den månad då flest par skiljer sig så det gäller att "bita sig i tungan" eller att "hålla händerna i styr" och att styra kosan hemåt!! haha tips från lilla mor det ^^

Jag hittade min chilenska prins på IMVU, 3D avatar chat och har hållit ihop sedan 26 februari 2008. Ödet förde oss samman, och mor som godkände Marco:) Tack och lov!

Första mötet mellan Marco och min mor var dock ett mycket annorlunda sådant. Hon hämtade en kondom och en nål, och gjorde sitt "häxgarv" tillsammans med min "onda" lillasyster hehe. Sjuk humor I knoow men jag skrattade också. Det var menat som ett "välkommen in i familjen" eller rättare sagt vänta du bara vad som komma skall^^
Det har varit rätt så "vindstilla" sedan dess:)

Hur var ert första möte med er sambo/svärmor?

Det är så kul när man ser att människor faktiskt kan ändra på sig. Man brukar ofta säga att man kan inte lära gamla hundar att sitta. Jodå det går! Var bara tvungen att skriva det;)

Jag tror att detta år blir ett bra år, det blir vad man gör det till. Man får sopa undan sådant som "ligger framme" och in med lite nya bra små förändringar. Förändringar gör en gott! Och att kommunicera med sina nära och kära, samt att alltid ha en extra "dörr på glänt" för nya trevliga möten!


Lämna gärna spår efter er....!:)

Jag har försökt att finna orken till att sätta mig ned och blogga flera gånger men jag har varit ständigt sjuk i snart två månader och nu har jag troligen fått en biverkan av en medicin så humöret är inte på topp om vi säger så. Men ja, det blir vad man gör det till. Jag säger Ja till livet, och med en positiv inställning så kommer man långt, sägs det! Testa du också ^^Nu ett Grimm avsnitt och fortsätt ha en god fortsättning på det nya året- 2014!Med humöret och vid tangentbordet,  godnatt på er // Betty!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar